Čajevi

Čaj Melisa

aj_melisa_slika
3,00 BAM

Melisa (lat. Melissa officinalis)  svima je drag čaj. Ima divan osvježavajući okus i miris koji podsjeća na limun, s dubokom notom punine svojstvene biljnim čajevima.Osim što je iznimno ukusan, on je i vrijedna ljekovita biljka koja svojim antivirusnim djelovanjem snažno utječe na imunitet. 
Zbog tih svojstava koristi se kod prehlada, viroza i gripe. Antivirusno djelovanje melise je toliko da kao vodeni ekstrakt odnosno kao jaki čaj djeluje na smanjenje razvoja virusa herpesa. Matičnjak djeluje umirujuće i pomaže u regeneriranju kože. Jednako tako, melisa smirujući učinak ima i na želudac. U slučaju nervoze ili problema s probavljanjem hrane, čaj od matičnjaka smirit će glavu i želudac i smanjiti bol kod gastritisa. Najčešće se i upotrebljava upravo kod nervoza i uznemirenosti, pa čak i depresija i nesanica, jer smiruje um.

Kako naručiti naš poizvod?

Vašu narudžbu sa podacima koja sadrži (ime i prezime, adresu stanovanja i kontakt telefon) pošaljite na e-mail; 

herba.vitas.bih@gmail.com

Ili nas kontaktirajte putem kontakt telefona:

+387 61 243 939

Sve narudžbe šaljemo putem pošte.

Troškove poštarine snosi kupac.

 

O Herba Vitasu

Kao mala i nezavisna firma, Herba Vitas postoji od 2015. godine, te na svom putu do dan danas slijedi svoj cilj; da proizvede najkvalitetnije i najfinije čajne mješavine, biljne otopine i prirodne mehleme i kreme za naše kupce.